לגבי נטילת טוקטינו

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

03/10/2014 | 07:47 | מאת: טל

קראתי שטוקטינו יכול לגרום למומים קשים ואף להפלה ... אינני מתכננת הריון בקרוב אבל מפחידה אותי המחשבה שנניח אסיים את הטיפול בטוקטינו אבל ההשפעות שלה יישארו במידה ואחליט להיכנס להריון אפילו שנה אחרי נטילת הכדורים

06/10/2014 | 11:43 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

הן על סמך המחקרים שנעשו והן על סמך בדיקת רמות התרופה נמצא שהריון החל מחודש לאחר סיום התרופה בטח מפני סיכון של מומים מולדים כתוצאה מהשימוש בתרופה ושכיחות המומים יורדת לזו המוכרת מאוכלוסיה בריאה שלא קיבלה את התרופה אי פעם.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה