גוטטה
דיון מתוך פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום דר ותודה על תשובתך! מכיוון שיש לי תינוק בן 3 שבועות בבית, קשה לי להגיע יום יום לאסותא, השאלה אם תהא הפוגה גם לבד? ושאלה נוספת היא, המלצת למרוח לחות, השאלה אם קרם לחות או משהו טיפולי?
הטיפול הכי טוב בעולם הוא זה שהמלצתי לך בתור חולת גוטטה חפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור אם יש לך אשליה שזה יעבור לבד זה טעות. הטיפול שאני לוקחת הוא צמחי בשתיה ולא במשחה הוא מנטרל את המרכיב שגורם לטיפתי . פוטותרפיה ....חבל על הזמן. ישארו לך כתמים לבנים וזה יהיה טוב לחודש לכל היותר ולאחר מכן הכל חוזר, את זה הדר' לא יאמר לך.
שלום שירלי, לצערי אין דרך לחזות איך הפריחה תנהג ללא טיפול - יש סיכוי להפוגה ספונטאנית אבל זה לרוב לוקח הרבה זמן וההסתברות לכך נמוך. בכל אופן - הפמפום של טיפולים אלטרנטיביים ע"י מתחזים לחולים בפורום הזה עובר כל גבול וגם החוצפה שלהם. מציע לך ולכל הקוראים להתעלם מההערות, בפרט הרמיזה על כך שאני מונע ממניעים כלשהם ומסתיר עובדות ואמיתות. ריקי היא לא ריקי אלא מטפל אלטרנטיבי מופרע שצד חולים חדשים בפורומים בכל רחבי הרשת. הטיפולים שלו לא נבדקו אובייקטיבית מעולם לא לבטיחות ולא ליעילות אבל זה לא מפריע לו לעשות נפשות וכסף על חשבון תמימים. יש המדווחים על הצלחות אבל העובדה שמדובר בטיפולים חסרי סטנדרטיזציה ואשר המרכיבים שלהם לא נבדקו לבטיחות גורמת לי כרופא קונבנציונאלי להיות מתנגד וספקן.
ריקי אינה מטפל ולא שטויות. ריקי היא מישהי שאתה פגשת בעבר וכדאי שלא אביך אותך. הטיפול שהמלצתי עולה על כל מה שיש לך להציע ומה שיש לך הם סטרואידים...סטרואידים...סטרואידם.....זה מתכון להחמרת המחלה. איזה מן חוצפה לומר שאני מטפל. ממש לא מכובד.