בני סובל מפסוריאזיס טיפתי - גוטטה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

17/07/2013 | 15:08 | מאת: איילת

שלום, לאחרונה בני בן ה-9 אובחן בפסוריאזיס גוטטה שפרץ בעקבות סטרפטוקוק בגרון. בדיקות הדם הראו ערך גבוה מאוד של antistreptolysin, אולם לא נמצא שיש את החיידק עדיין בגוף ולכן לא קיבל אנטיביוטיקה. הנגעים מפושטים בכל הגוף ומגרדים מאוד וזה הולך ומחמיר, התרופה שקיבלתי למרוח על הנגעים היא קסמיאול שעזרה מאוד בשבועיים שלושה הראשונים, אולם עכשיו אחרי חודש ללא הפסקה הנגעים מופיעים שוב ויש עוד חדשים. במקביל בני עובר טיפול בדיקור סיני. מה אפשר לעשות? האם להמשיך עם המשחה או שזה כבר לא עוזר, האם יש צמחי מרפה? שמעתי שגם אומגה 3 יכולה מאוד לעזור. אשמח מאוד לכל עזרה ועצה, תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
20/07/2013 | 06:34 | מאת: מישהי

הטיפול הכי טוב בעולם לפסוריאזיס טיפתי הוא טיפול שאת יכולה למצא בגוגל . תחפשי - הטיפול האלטרנטיבי במחלו עור תגיעי לאתר מחלות עור יחודי. הטיפול הוא צמחי נטו. ללא משחות ללא הקרנות הטיפול עובד נגד מרכיס מסויים של חיידק הסטרפטוקוק תסמיני המחלה נעלמים לחלוטין ( הפוגה ) זה הטיפול הכי טוב בעולם לפסוריאזיס טיפתי. ההפוגה היא אד ארוכה בלי כאב הראש של טיפולים משמרים. תשמרי את האתר במועדפים. מישהי

22/07/2013 | 13:51 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

לאור מה שתיארת אין לי ספק שהיה רצוי ואף חשוב לתת לבנך טיפול מלא בפניצילין (לפחות שבועיים). זה שלא מצאו חיידק בגרון לא אומר בהכרח שהוא לא מסתתר במקום אחר. לגבי הטיפול - טיפול מקומי משחתי חסר סיכוי במצבים אלה ולעומת זאת פוטותרפיה לרוב הרבה יותר יעילה ובטוחה.

13/08/2013 | 06:07 | מאת: ריקי

תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור תגיעי לאתר מחלות עור ברמה עולמית ושם קיים פרק ענק על פסוריאזיס טיפתית. אין תחליף בעולם לטיפול הזה כל מה שאת צריכה לעשות זה לחפש בגוגל כפי שהמלצתי.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה