פסוריאזיס בפין.

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

14/07/2013 | 17:15 | מאת: טלס

שלום, אובחנתי לפני כמה שנים עם פסוריאזיס. הפסוריאזיס נמצא גם בפין וקיבלתי משחה בשם טרידרם כדי לטפל בו. המשחה עשתה פלאים איך לצערי הופסק הייבוא של המשחה לארץ. קיבלתי משחה בשם דרמובט. רציתי לדעת אם השימוש בה בטוח?

15/07/2013 | 22:08 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

לצערי בשל הסגנון והפרסומת בתגובה שהייתה כאן נאלצתי למחוק אותה. דרמובט בשום אופן לא מתאימה לשימו ומריחה על עור הפין ועלולה לגרום לנזק. טרידרם נעלם מהשוק בשל תקלה בייצור וכנראה לא יחזור וגם היא מכילה סטרואיד חזק יחסית שעלול להזיק. ממליץ לנסות מריחה של קרם אלידל או משחת פרוטופיק להרגעה.

13/04/2018 | 19:43 | מאת: מאיר

לפי תשובתך אסור למרוח דרמובט על הפין אבל רופא בכיר נתן לי להשתמש כנגד אקזמה בפין בדיפרוגנטה ולאחר תקופה בדרמובט השתמשתי בדיפרוגנטה במשך כחודש ולאחר הפסקה של מס חודשים ולאחר שהבעיה לא נפתרה באופן מלא( חתכים על הפין וקילוף נפוח של עטרת הפין) השתמשתי בדרמובט כשבוע האם לדעתך אני במצב של נזק לפין ?? ואם תוכל להמליץ לי מה לעשות רופא עור אחר הציע לי בפנטן ואמר שעם הזמן זה יעבור אבל אני ממש מדוכא מהסיפור כי אני סובל מכאב ולא יכול לקיים יחסים נורמליים .. תודה

יש לשקול טיפול במשחה שאינה סטרואידלית כמו פרוטופיק או אלידל

24/07/2018 | 01:36 | מאת: רונן

למה אתה אומר שלא מתאים בעוד שרופאים העור שלי אמר לי למרוח על הפין דרמובט?

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה