פוטותרפיה בפנים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

27/12/2006 | 10:05 | מאת: ענת

ד"ר גלעד שלום, ראשית כל ברכות לפורום החדש, שיהיה במזל טוב ובהצחה. אבקש לדעת האם מומלץ לבצע פוטותרפיה בפנים, כשמדובר במצב שחלק נכבד בפנים נגוע בפסוריאזיס, גם באזור העפעפיים, ומתחת לעניים. האמת היא שאני נוטה לחשוש מהטיפול הזה שמדובר בפנים. אשמח לקבל תגובה.

28/12/2006 | 17:39 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

אין מניעה לטפל בפוטותרפיה בפנים אך רצוי במינון מופחת ולתקופות קצרות. יש אפשרות לטפל בפנים במשחות כמו אלידל ופרוטופיק שנותנות לרוב תוצאות מצויינות ללא תופעות לוואי. גם דייבונקס אחרי ניסיון באזור פנים נסתר במשך מספר ימים אם אינו גורם גירוי יכול להתאים.

28/12/2006 | 19:10 | מאת: ענת

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה