סבוריאה בקרקפת במצב קשה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

17/11/2020 | 10:50 | מאת: יעל

אני סובלת מסבוריאה בקרקפת. בדר"כ חיה עם זה ומסתדרת עם זה :) יש לי משחה סיליצילית שמטפלת בה פעם בחודש זה מונע את הגבשושים הגדולים... ובמשל החודש שמה קסמיול גל ושמפו אלפוסיל. בשנה האחרונה- כל חודשיים בערך אם טיפונת המצב החמיר ולא הספקתי לטפל בזה בלוטות הלימפה מתנפחות לי מאד! זה מלווה בחום וכאב במגע בראש.+ נפיחות ואודם במצח. אז לוקחת אנטיביוטיקה שבוע וזה יורד.... האם המצב הזה מוכר? או שצריכה לברר את זה מול רופא שמתמחה בבלוטות הלימפה? שמעתי על מסרק פוטותרפיה האם יעיל?? תודה!!

שלום רב את מתארת זיהום בקרקפת ובעקבותיו בלוטות לימפה מתנפחות. את צריכה להיות במעקב רופא עור שלך. יש טיפול בפוטותרפיה לקרקפת- יעיל לאנשים עם שיער קצר ועם שטחים מוגבלים בקרקפת.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה