פסוריאזיס על איבר המין

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

18/10/2020 | 18:31 | מאת: ליאו3

שלום, לפני כחמש שנים אובחנתי עם פסוריאזיס טיפתי ולאחר ניסיונות שונים בטיפול הגעתי ליומירה בהזרקה אחת לשבועיים. בשנה האחרונה התחילו לצאת פצעים על איבר המין ורופא העור שלי הנחה אותי להשתמש במשחה בשם דייבובט אבל השימוש בה גורם לכל אזור שאני שם לאדמומיות ולאחר יומיים לרגישות והתקלפויות. אני אפילו רואה כי בחלקים שאני מורח את המשפחה יש שינו בצבע של העור. הטיפול במשחה לא עוזר כמעט בכלל ואני מרגיש שנעשה יותר נזק מתועלת. האם יש טיפול אחר מומלץ? לפנות לרופא עור אחר?

שלום רב, יש אפשרויות טיפול במשחות אחרות כולל פרוטופיק או אלידל. אני מציעה לחזור לרופא העור שלך ולדווח לו על הממצאים .

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה