אוניכוליזיס - פזוריאסיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

09/07/2020 | 23:46 | מאת: אוס

שלום, האם משחת elcom מתאימה לאוניכוליזיס (התנתקות ממיטת הציפורן) ואם לא - איזו משחה מתאימה? תודה רבה

אוניכוליזיס - היפרדות הציפורו ממיטת הציפורן הינה תופעה שיכולה לנבוע ממספר גורמים- כמו טראומה לקצה האצבע- ברגליים שכיח מנעליים לוחצות, בידיים משימוש תדיר בפצירה, כמו כן מחלות בלוטת התריס, חוסר ברזל , פטרת ציפורנים ופסוריאזיס. הטיפול משתנה לפי סיבת האוניכוליזיס. אלוקום הינו תכשיר סטרואידלי שטוב במקרה שהאוניכוליזיס נגרם עקב דלקת

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה