התייעצות לגבי תרופות

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

22/05/2020 | 01:16 | מאת: אדווה

הייתי אצל רופא עור ומצאו לי שיש לי דלקת עור כרונית . יש לי כתמים אדומיםעם קשקשת בקרקפת בבטן ובצוואר . הרופא רשם לי תרופות: דיבובנט משחה ו דיפרוסליק תרחיץ טיפות .. השאלה שלי האם הדיפרוסליק זה רק לקרקפת ?או גם לצוואר ולבטן ? או שלצוואר ולבטן אני מורחת את דיבובנט . ולגבי הדיפרוסליק האם שוטפים אותו מהשיער ?או משאירים להתייבש .

דייוובט מורחים על הגוף בדקרך כלל, נוזל דיפרוסליק לקרקפת. לא שוטפים אלא משאירים על הקרקפת.

24/05/2020 | 12:25 | מאת: אדווה

תודה רבה על התשובה

27/09/2020 | 18:05 | מאת: גיא

דיפרוסליק מכילה בטאמתזון שזה סטרואידים זבל שאם תמרח על הקרקפת הזבל הה יחמיר לך את המצב פי 10 אל תאמין לרופאה פה היא ישנה .

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה