אוטזלה ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

07/04/2020 | 02:22 | מאת: ירון

סובל מפסוריאזיס כפות ידיים ורגליים. התחלתי השבוע טיפול באוטזלה לאחר שנה של טיפול בסטלרה ללא הצלחה ולאחר טיפול קודם בניאוטיגזון ופוטותרפיה שגרמו לתופעות לוואי. מאז תחילת הטיפול ההדרגתי לפני כמה ימים סובל מכאבי אשכים נוראיים ושטפי דם באזור המין. לאחרונה החלו כאבים בירך ובמפשעה ימין. האם קשור? לא קיבלתי מכה או משהו... חייב להיות קשר ישיר. תודה,

אוטזלה נחשבת תרופה בטוחה ותופעות הלוואי מעטות. תופעות לוואי שכיחות הן כאבי בטן שלשלולים, מצב רוח ירוד וכאבי ראש. התופעות שאתה מתאר לא נראות שייכות לטיפול באוטזלה, אני ממליצה לפנות לרופא המטפל להמשך ברור.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה