הרזיה עקב שימוש באוטזלה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

27/03/2020 | 14:33 | מאת: שרית

שלום אני מטופלת שנה בערך באוטזלה ורזיתי כ 13 קג במהלך השנה האם יש צורך לשקול הורדת מינון או להפסיק ? אני נוטלת 2 כדורים ביום ואם להפסיק אז כיצד ? והאם יש חשש בשימוש עקב וירוס הקורונה?

שלום רב, הטיפול באוטזלה אינו תלוי משקל והמנון קבוע במבוגרים. המינון הינו 30מג פעמיים ביום. במידה ואת בריאה אין מורך להםסיק את הטיפול. במידה וקיים חשד לזיהום או מחלת חום אחרת מומלץ להפסיק את הטיפול עד הבראה. בריאות שלמה

28/03/2020 | 01:27 | מאת: שרית

אני פשוט מוטרדת מהירידה במשקל בגלל הטיפול התרופתי לכן שאלתי האם להפסיק את הטיפול? הבנתי שהרזייה זה אחת מתופעות הלוואי במשך שנה רזיתי 16 קג מאז התחלת הטיפול באוטזלה

28/03/2020 | 01:29 | מאת: שרית

13 קילו תיקון

התשובה מתאימה גם לערידה ב13 קג

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה