פסוריאזיס במרפקים וטיפול

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

31/10/2019 | 13:51 | מאת: אליסה

אני סובלת מפסוריזיס במרפקים בערך מתקופת הצבא, כעשר שנים לרוב הוא באותו המצב, עם שינויים קלים בחורף/ קיץ האם יש טיפול מעבר למשחה מקומית ונקודתית שעוזרת רק לתקופה בה נעשה בה שימוש? כיצד ניתן לדעת האם הוא גנטי או לא?

הטיפול בפסוריאזיס הממוקמת לאזורי גוף מצומצמים היא בדרך כלל טיפול במשחות. אם אין שיפור מומלץ לשקול טיפול פוטותרפי. נכון להיום אין בדיקות גנטיות לאיתור מחלת הפסואיאזיס, כשליש מהחולים יש סיפור משפחתי.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה