פסוריאזיס באיבר המין הנשי

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

25/07/2019 | 13:16 | מאת: שרונה

היי, גיליתי לפני כמה חודשים שיש לי פסואריזיס באיבר המין משלוש רופאי עור שונים. הם טענו שיש לי פסואריזיס קל והתחלתי עם המשחה אלוקום אחרי זה יומובט ועכשיו אני עם דרמהקלם. אף אחת מהמשחות לא באמת מעבירה את האדום אולי טיפה את הגרד ואת היובש. השאלה שלי היא אם המשחות אמורות להעביר את זה ולהחזיר את האזור למצבו הקודם עד להתלקחות הבאה? או שהעקצוצים והאודם ישארו ככה תמיד? עוד שאלה, הפסואריזיס ככל הנראה נוצר מלחץ נפשי וכולם אמרו לי לא להכנס לסטרסים כדי שזה לא יחמיר. האם זה אפשרי בכלל לא להחמיר את זה? כי הרי סטרס הוא משהו בלתי נפרד מחיינו

25/07/2019 | 13:40 | מאת: שרונה

שכחתי לציין אני בת 22 והבנתי שהמשחה פרטופיק טובה לאזור של איבר המין

הכוונה בטיפול בפסוריאזיס הינה עד להיעלמות הסימנים בעור. פרוטופיק משחה טובה לטיפול באיזור איבר המין. הקשר בין פסוריאזיס וסטרס נפשי נתון לויכוח. מדובר בסטרס חריף וקשה שבעיקבותיו מתפרצת המחלה ולא לארועים קטנים של חיים רגילים.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה