פצעונים בעור בגב היד

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

24/04/2019 | 17:04 | מאת: מלודי

לאחותי יש בעיה כרונית בידיים כל מספר חודשים יוצאים לה פיצעונים שמגרדים ברמה בלתי נסבלת . כל פעם כשזה קורה היא מקבלת משחה עם סטרואידים . לפעמים דרמובט ולפעמים תרופה אחרת עם סטרואידים . השאלה שלי האם יש סכנה מבחינת לחץ תוך עיני וקטרקט ? והאם יש טיפול אלטרנטיבי ללא סטרואיד שיפתור את הבעיה סופית

שלום רב, מריחה של משחות סטרואידים על שטח עור מצומצם לתקופות קצרות לא גורם לסיבוכים של קטרקט ולחץ תוך עיני. לגבי הטיפול בבעית העור- יש לפנות לרופא עור מטפל.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה