בלניטיס אודם על הפין על הערלה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

16/02/2019 | 17:31 | מאת: יעקב

האם המשחה elocom 0.1% momentasone מתאים לבעיה ואיך להשתמש או dermovate של רופא עור אחר, למה משמש משחה Trideram קרם האם לעשות ביופסיה תןדה דר'

בלניטיס הינה מושג כללי לדלקת בעטרה. הדלקת יכולה להיות עקב תהליך זיהומי פטריתי או אחר וכן עקב מחלות עור כמו פסוריאזיס או דלקת עור אחרת. הטיפול באלוקום או דרמווט הינו טיפול במשחות סטרואידליות חזקות- ומיועד לטיפול קצרטווח של מספר ימים בלבד. טרידרם הינה משחה המשלבת מרכיב אנטי פטרייתי, אנטי חיידקי וסטרואידלי.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה