התיעצות בקשר לקסמיאול

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

22/07/2017 | 18:47 | מאת: ברוך השואל

שלום רב יש לי שפשוף חזק בקפל עור בישבן ,אני סובל מפסוריאזיס(לא גוטה), הרופא אמר שזה גם פסוריאזיס,קיבלתי קסמיאול גל ,במרשם התויות ראיתי שלא מומלץ למי שסובל מפסוריאזיס או עור דק ,מה שיש לי. אם להשתמש?וגם נרשם לי אלידל שלא נמצא בסל ויקר מאוד, שלא רכשתי .האם להשתמש בקסמיאול לבד ולכמה זמן? אודה לתשובתך

ניתן להשתמש בג'ל קסמיול לפסוריאזיס בקפלים לתקופות קצרות בלבד. על מנת להימנע מטיפול בסטרואידים לעור דק ובאיזור רגיש מקובל טיפול באלידל כפי שהומלץ לך.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה