פסוריאזיס בכפות הרגליים וחיסונים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

18/04/2017 | 09:24 | מאת: אלונה

בוקר טוב ד"ר מיכל, אני סובלת מפסוריאזיס בכפות הרגליים זה שנים רבות, בחודשים האחרונים יצאו לי שני נגעים חדשים בחלק התחתון של השוק, לשמחתי הקיץ הגיע והחשיפה לשמש עוזרת לי מאוד. אני פונה אלייך מכיוון שבמסגרת העבודה שלי אני צריכה לעבור בקרוב שני חיסונים- אדמת/חזרת/חצבת ו- דיפטריה/טטנוס/שעלת, האם עליי לחשוש מתופעות לוואי כמו התפרצות פתאומית או החמרה במצב הקיים? יום טוב, אלונה

הי, אין קשר בין החיסונים שתקבלי לפסוריאזיס. את יכולה לקבל את החיסונים ללא כל חשש.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה