יומירה/אוטזלה התלבטות

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

11/01/2017 | 22:58 | מאת: ענת

שאלה חשובה : חולת פסוראיזיס פלאק מפושט מעל 50% מהגוף ללא דלקת פרקים , 2 בקשות ליומירה וגם לאוטזלה אושרו עי קופת החולים , מה לדעתך עדיף להתנסות בפעם הראשונה בטיפול מסוג זה תוך בטיחות לחולה וגם בכל זאת עם רצון לשיפור פיזי במחלה. תודה מראש.

13/01/2017 | 11:32 | מאת: טאוב יונה

אין כאן שאלה של מה עדיף, זו החלטה של הרופא המטפל בהתאם למצב החולה. כל תרופה והיתרונות או החסרונות שלה.

ההחלטה לגבי טיפול בפסוריאזיס מפושטת צריכה להיעשות בהתחשב בחומרת מחלת העור, בהתחשב במחלות נוספות של החולה. יש לפנות לרופא העור על מנת להגיע להחלטה הנכונה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה