שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/08/2007 | 20:14 | מאת: שרית מ.

יש לי תור עוד חודשיים לבצע שאיבת שומן באחת המרפאות של כללית אסתטיקה. אתמול קיבלתי מייל מחברה שלי (שמתנגת לניתוח) שמדבר על כל מיני אנשים שמתו בניתוח לשאיבת שומן. מצד שני הבנתי שזה לא ניתוח מסובך ולא אמורה להשקף לי סכנה מיוחדת לחיים. האם משקרים לי? האם ניתוח קיצור קיבה מסוכן פחות?

26/08/2007 | 20:51 | מאת: אילן

שאיבת שומן בפירוש לא יותר מסוכנת מקיצור קיבה או כל ניתוח אחר. מצד שני בכל ניתוח שאת עושה קיימת מידה מסויימת של סיכון. בניתוח שאיבת שומן הסיכון הוא בעיקר מזיהום או מדברים כגון התקף לב וכו', שהם לא בהכרח קשורים לניתוח. אני לא חושב שיש לך סיבה אמיתית לחשוש, ואם בחרת מנתח טוב אז אני חושב שאת יכולה בהחלט לישון בשקט בלילה.

שלום שרית, אני לא מתייחס לניתוח שאיבת שומן משום שמדובר בניתוח אסטתי שמתבצע על ידי כירורג פלסטי ואינו בתחום שלי. אין שום קשר בין ניתוח טבעת או ניתוח אחר להרזייה לבין ניתוח שאיבת שומן. לכל אחד מהניתוחים להרזיה קיממים הסיכונים שלו. אבל ההתייחסות הינה לניתוח שמשפר בריאות ומאריך חיים. כלומר מי שזקוק לניתוח קיצור קיבה ועומד בקריטריונים אז ההסכנה מהניתוח פחותה בהרבה מאי ביצוע הניתוח. בהצלחה

29/10/2007 | 20:20 | מאת: אלה

ראי מה כותבים באינטרנט שני מנתחים פלסטיים ד"ר מאייר וד"ר ויינברג על שאיבת שומן ויהיה לך קל להחליט ממליצה לך לנסות קודם את האלטרנטיבה של בלה קונטור ירידה בהיקפים וטיפול בצלוליט עם התחייבות בכתב לתוצאה

21/01/2008 | 22:22 | מאת: bwomen חדש פורום- פלסטיקה

25/01/2008 | 11:07 | מאת: מאיה

האם מישהו ניסה את הבלה קונטור להצרת היקפים וממש הגיע לתוצאות

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר