שרוול ו PCOS

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/08/2007 | 14:33 | מאת: יעל

עברתי שרוול לפני כ- 4 חודשים ובגלל שאני סובלת משחלות פוליציסטיות, נעצרה הירידה כמה פעמים. מה גם שהמחזור יכול להמשך חודש ויותר ומאט את תהליך הירידה. האם ניתן לעשות משהו נגד זה? עד שיצאתי מהמחזור פעם קודמת לקח חודש וחצי (עם כדורי פרוברה שלא עצרו אותו אלא האטו ואחר כך התחזק ונפסק). עכשיו אני 6 ימים במחזור, יש רק כתמים אבל אני מפחדת ששוב זה חוזר. הירידה במשקל לא הייתה אמורה לעשות את המצב יותר טוב? מה ניתן לעשות במצב הזה? אני כל הזמן בחרדות שאני לא יורדת מספיק בגלל המצב

שלום יעל, הירידה במשקל יכולה לשפר מצב של אי איזון הורמונלי במיוחד שנפח הרקמה השומנית פוחתת. הירידה במשקל בסופו של דבר נובעת ממה שאת אוכלת ומהפעילות הגופנית שאת עושה. אם את לא מרוצה מהקצב של הירידה תנסי להוסיף פעילות גופנית כמו הליכה שעה כל יום ובנוסף להמנע באופן מוחלט מסוכר, מזון מתוק, משקאות ממותקים, פחמימות קלות לעיכול כמו אורז לבן, פסטה ותפוחי אדמה. צריך מעט סבלנות והתמדה. בהצלחה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר