שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/01/2010 | 00:04 | מאת: מריאנה

ד"ר שלום רב! אני בת 24 גובהי הוא 164 ואני שוקלת 102 ק"ג. אין לי מחלות נלוות, ואני מודעת כי הBMI שלי הוא נמוך מהדרישה ע"מ לעבור את הניתוח. מיותר לציין כי עברתי אינספור דיאטות והתוצאה היא עליה במשקל. אני מרגישה "כבדה" קשה לי לעשות פעולות רגילות שבחורות בגילי מבצעות מדי יום. אני מרגישה לחץ נפשי רב, ודכאונות רבים. האם יש דרך בכל מקרה כן לעבור את הניתוח. אני מעוניינת ממה שחקרתי וקראתי בשרוול קיבה. אודה מאוד לעזרתך :)

שלום רב, הBMI שלך 38 שזה נמוך במעט מהקריטריונים. במצב זה הניתוח לא יאושר לך על ידי הקופה שלך. רצוי לעשות מעבדת שינה כדי לראות אם יש דום נשימה בשינה. זה יכול עזור לקבלת אישור. האלטרנטיבה היא להנתח באופן פרטי לגמרי, זה עולה הרבה כסף ולא בטוח שתמצאי כירורג שינתח אותך. אני הייתי ממליץ לך לנסות ירדה במשקל במסגרת שנותנת תמיכה קבוצתית כמו שומרי משקל ואחרים. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר