ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/01/2010 | 20:04 | מאת: הילה

לדר ניסים גרון שלום לפני 14 שנה עברתי ניתוח קיצור קיבה על ידי טבעת. והיום אני מעוניינת להוציא את הטבעת עקב הקאות מרובות ואורח חיים לקוי איני מסוגלת לאכול אני חלשה וחיה על ויטמינים ואוכל בעיקר נוזלי. בהמלצת רופאת המשפחה חשבנו על הוצאת הטבעת וניתוח שרוול קיבה במקום. יש לציין שהיום אני שוקלת 70 קילו 164 גובה bmi 26/ אודה לך על המלצתך .אני חברת קופת חולים מכבי. תודה הילה.

שלום רב, הגיוני להוציא את הטבעת. לא מדובר בניתוח פשוט אלא ניתוח מורכב עם פוטנציאל לסיבוכים. אחרי 14 שנים במשקל 70 ק"ג לא הייתי עושה ניתוח בריאטרי נוסף והייתי מנסה לשמור על הקיים בעזרת דיאטנית/פסיכולוג. חשוב לדעת איזה סוג ניתוח עברת כדי לתכנן את הניתוח הבא. בדרך כלל לא מומלץ ניתוח שרוול אחרי ניתוחי טבעת שנעשו בגישה פתוחה אלא מעקף קיבה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר