תפעות לואי דחוף

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/12/2009 | 00:58 | מאת: פיני א

אני לאחר שרוול כחודש וחצי ישנה נשירת שיער קלה ובשבוע האחרון סחרחורת חזקה שלא עוברת יותר מ5.ימים אני שוכב במיטה רק במיטה אין סחרחורת אני בקושי קם לשרותים מתנדנד כמו שיכור התחיל עם צמרמורות וכאב ראש חזק עם כאבים בצד שמאלי של הבטן ביקרתי במיון נעשו בדיקות דם ותרבית שתן היה משהו זהומי|+חשד לאבן ניתנה אנטיביטיקה +עירוי ניזלים ושוחררתי כעבור מס שעות בקושי קמתי מהמיטה במיון ושוחררתי במידה ויש החמרה תחזור למיון פוריה

שלום רב, איני יכול לאבחן בעיות חריפות דרך האינטרנט. אם אתה עדיין לא מרגיש טוב עלייך לגשת לרופא המשפחה להבדק או להגיע שוב למיון. נשירת שיער יכולה להיות מחוסר ויטמינים ואבץ. הסחרחורות יכולות לנבוע מהברה גורמים ולא ניתן להתייחס לזה כאן. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר