על סף ייאוש

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/12/2009 | 15:45 | מאת: סימה

שלום לך ד"ר גרון.אני בת 36,גובה 1.50,במשקל 75.5 כל חיי עשיתי דיאטות שונות ומגוונות ותמיד העליתי והורדתי במשקל ממש כמו אקורדיאון.הגעתי למצב שאני כל היום בוכה ומתוסכלת ויש לי בעל נהדר ושני ילדים שנורא קשה להם לחיות עם אמא מתוסכלת.אני אומנם לא נותנת להם להרגיש שרע לי,אני אוהבת, מפנקת ודואגת להם מאוד והייתי רוצה להיות יותר שמחה למענם.אני פשוט חסרת סבלנות בגלל שאני לא מצליחה לרדת במשקל ולשמור עליו. אני נורא רוצה לעשות ניתוח(טבעת)על מנת לשנות לא רק את גופי אלא את נפשי.אני יודעת שאני לא עומדת בקריטריונים הנכונים ובכל זאת אני רוצה עד עמקי נשמתי לעבור את הניתוח הנ"ל שהוא מבחינתי האופציה האחרונה.אנא עזור לי.אשמח לשוחח עימך באופן אישי.

שלום רב, צר לי אבל את רחוקה מהקריטריונים. אם את רוצה לדבר באופן אישי את מוזמנת אלי למרפאה לקביעת תור 04-8810663/4 או להתקשר אליי 050-6267486 בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר