שלום לכולם! יש לי כמה שאלות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/08/2007 | 09:41 | מאת: לולי27

אשמח לדעת אם מישהו שנותח בעבר בטבעת צרפתית,נתקל בבעיה שאחרי 6 שנים הפורט יצא מכלל שימוש והוא נאלץ להחליפו. רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע,מה הסיכונים הכרוכים בדבר,והאם זה מצביע על איזהשהוא כשל בנושא תזונה או פעילות פיזית מאומצת. לאחר ניתוח החלפת פורט האם יש צורך בתזונה מסויימת? האם דבר כזה יכול לחזור על עצמו? ועוד שאלה קטנה,האם אפשר לקבל חוו"ד נוספת והמשך טיפול אצל רופא שונה מזה שניתח בראשונה? תודה!

שלום לולי27, בעיות בפורט יכולות לקרות אחרי כל טבעת לא רק הצרפתית. צריך לדעת מה הבעייה בדיוק. לפעמים הצינורית המחוברת לפורט מתנתקת. לא קשור למשהו שהחולה עושה. ניתוח החלפת הפורט פחות מסובך מהניתוח הראשון. באופן תאורטי זה יכול לחזור. לא חייבים לחזור לרופא המנתח, אפשר לפנות לכל רופא שעוסק בתחום. לאחר החלפת הפורט צריך בהתחלה להתנהג מבחינת התזונה כמו אחרי הניתוח. בהצלחה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר