בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/12/2009 | 19:52 | מאת: עירית

שלום ברצוני לברר, לפני זמן מה נאמר לי על ידי רופאה ממלאת מקום כי על פי הבטן יש לי חשד לבקע בטבור. די הופתעתי כי מעולם לא נאמר לי הדבר בעבר ואיני חשה בכאבים.. יש לי בטן נפוחה מאוד הנראית כמו כרס של אשה בהריון מתקדם , ללא השתפלות של שומנים.יש לציין כי אני סובלת מסכרת. האם מלבד דיאטה ופעילות גופנית ניתן לעשות משהו?

שלום רב, במידה ויש חשד לבקע טבורי כדאי לגשת לכירורג להבדק.הטיפול בבקע במידה וקיים הוא ניתוח. לא תמיד חייבים לנתח בקע בטבור אבל הוא לא חולף לבד אלא רק על ידי ניתוח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר