ספיגת וימינים מיטבית לאחר מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/12/2009 | 07:59 | מאת: שרלי בנודיז

שלום ד"ר, אני כחודש לאחר ניתוח מעקף קיבה. על מנת שלא תפגם ספיגת הויטמינים במערכת העיכול התבקשתי ליטול ויטמינים כלהלן : 1.ויטמין B12 בכדורים של 1000 מ"ג ליום. 2.כדור משולב של סידן + ויטמין D במינון של 600מ"ג שלוש פעמים ליום. 3.כדור משולב של ברזל + חומצה פולית אחת ליום במינון של 160 מ"ג. 4.כדור מולטי ויטמין אחד ליום. השאלה היא : מבין כל הכדורים הנ"ל של איזה חברת תרופות את ממליצה כאפקטיביים ביותר ? תודה. שרלי בנודיז.

שלום רב, אין לי המלצה לגבי חברה תרופות כזאת או אחרת. אין לי כלים לבדוק ולהשוות בין החברות. את יכולה להתייעץ עם הדיאטנית שלך. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר