שאלה פרנואידית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/12/2009 | 13:16 | מאת: עדי

שלום רב! אני מבקשת לדעת, אם עוברים את ניתוח השרוול, ובעתיד חלילה יש בעיה עם הקיבה, שלא נדע מצרות אפילו סרטן, מה קורה אז. אני יודעת שהיום במקרה של סרטן, מורידים חלק מהקיבה, אך אם יש קיבה קטנה כ"כ מה עושים אז, האם יש סכנה בנושא. תודה מראש.

שלום לך, אם יש סרטן קיבה בלי קשר לניתוח שרוול אז צריך להוריד את כל הקיבה או רובה תלוי במיקום הגידול. ניתוח שרוול קיבה לא יוצר יותר בעיות בנושא. במידה וחס וחלילה יהיה גידול אז יהיה צורך להוריד את שארית הקיבה. באופן תאורטי(זה לא נבדק) אז אולי עם פחות קיבה יש פחות סיכוי לסרטן קיבה?... בקיצור אין צורל עסוק בנושא גידולים וניתוח שרוול כי זה כנראה לא קשור. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר