משוורלת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/11/2009 | 21:33 | מאת: משוורולת מבוהלת

שלום, אני צריכה לעבור אצלך את הניתוח שבוע הבא.עברתי המון כדי להגיע לרגע המיוחל.עכשיו דקה לפני נכנסתי לפאניקה,חושבת רק שלילי,מפחדת שמא יקרה משהו חלילה.שוקלת בכובד ראש לבטל. מה עושים?

שלום רב, חששות לפני הניתוח הם טבעיות. אין טעם להכנס לפניקה. הניתוח בטוח והסכנה לסיבוכים קטנה. להשאר עם השמנת יתר חולנית וכל הבעיות הפוטנציאליות ממש לא כדאי.אשמח לדבר ולהרגיע אותך ישירות אולי בפורום זה פחות עובר. את מוזמנת להתקשר אליי לטלפון שלי 050-6267486 בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר