שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/11/2009 | 13:03 | מאת: דניאל

שלום הייתי אצלך בפגישת ייעוץ לפני כחודשיים ונתת לי סדרת בדיקות לעשות. ועוד שבועיים אני אמורה להגיע אליך עם התשובות של כל הבדיקות. (סיימתי את כולן למעט בדיקות דם ואק"ג...) אם כן מתי יינתן לי תור לניתוח??? כמו כן יש לי סוכר גבוה בדם רופאת משפחת טוענת שזו תחילתה של סכרת. התור לניתוח לא יכול להיות מוקדם יותר??? ידוע לי שהתורים הם חצי שנה - 7 חודשים. אשמח לקבל תשובה ברורה.

18/11/2009 | 13:03 | מאת: דניאל

אגב.. BMI 41

שלום רב, לצערי התשובה ידועה לך. התורים הם בערך 7 חודשים. יש סיכוי שנתחיל בינואר לנתח אחר הצהריים ואז נוכל להקדים את התורים. מעבר לזה את יכולה להיות ברשימת המתנה ואם משהו יבטל אז אפשר לקדם את התור. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר