ניתוח שרוול / קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

12/11/2009 | 14:55 | מאת: עופרה

ד"ר ניסים גירון שלום ! סוף סוף יש לי אישור לניתוח לאחר כל כך הרבה נסיונות לקבלת האישור ותקופה ממושכת של בקשות ודחיות אך לבסוף יש אישור תודה לאל . ברשותך מספר שאלות לי אליך . 1. קיבלתי אישור לניתוח טבעת , האם ניתן לשנות את האישור לניתוח שרוול במידה ויהיה צורך ?(שמעתי שאתה ממליץ יותר על שרוול ) 2. מה עושים עכשיו? למי פונים ? 3. האם ההמתנה עדיין כך כך ארוכה כמו שאני קוראת כאן בפורום ? 4. מה העלויות לעשות את הניתוח באסותא ? (אני מבוטחת של כללית מושלם ) 5. האם יש צורך להגיע אליך לייעוץ לפני הניתוח ? תודה מראש עופרה

14/11/2009 | 12:14 | מאת: דואגת

בבתי חולים ציבוריים - זה בחינם!!!!!!! תחשבי על זה!

שלום רב, אני שמח שקיבלת אישור. האישור אמור להיות לכל ניתוח הרזייה, טבעת שרוול או מעקף.אכן אני ממליץ יותר על שרוול, אני חושב שהמטופל נהנה יותר משרוול. הניתוח בבית חולים ציבורי אינו עולה כסף כלל. לכל בית חולים התורים שלו. אצלנו בפוריה לצערי יש תור של כ 7 חודשים.אם את רוצה שאני אנתח אותך תצטרכי להגיע אליי לייעוץ בפוריה או באסותא חיפה. באסותא חיפה יש השתתפות עצמית די גבוהה ובנוסף עלות הסיכות והמכשיר שבו מנתחים ויכול להגיע לכ 16,000-17,000 ש"ח למושלם רגיל וכשליש לפלטינום. מאחל לך בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר