שאלה אולי קצת מעצבנת אבל

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/11/2009 | 14:16 | מאת: רחל

בוחרת לשאול משום שאני אמורה לעבור ניתוח בקרוב ומאוד חוששת. לצערי,הייתי בניחום אבלים שם סיפרו לי על הנפטר שעבר ניתוח ומה שהכריע אותו זה חיידק אלים שתקף אותו לאחר הניתוח. הם סיפרו שהחיידק הזה נמצא בחדר ניתוח וזאת למרות שהחדר ניתוח סטרלי ומקורר. האם יש אמת בדבר? אני מאוד חוששת ואני אמורה לעבור את הניתוח בקרוב מאוד. אשמח לתשובתך.

שלום רב, ראשית תנחומי למשפחת האבלים. חיידקים לא תוקפים סתם. אין שום סיבה לחשוש ואני לא מכיר משהוא שעבר ניתוח בריאטרי (להרזיה) ונפטר בגלל חיידק כלשהו בלי סיבה נוספת בעיקר דלף. אני חושב שאת יכולה ללכת לניתוח בלב שקט ומאחל לך הצלחה מלאה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר