הניתוח בעוד שבועיים אצלך..כמה שאלות..

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/11/2009 | 20:56 | מאת: נורית

ד"ר גירון שלום!! אני עתידה ב"ה לעבור את הניתוח בפורייה על ידך בעוד שבועיים. כמה שאלות: עשיתי את כל הבדיקות שנתבקשתי לעשות, למעט ביקור אצל פסיכולוג ודיאטנית (עברתי דרך פסיכולגית ודיאטנית בבי"ח זיו צפת, שם התחלתי את כל התהליך. אליך הגעתי לאחר שכבר קיבלתי אישור לניתוח).האם בכל זאת צריך את זה למרות שיש בידי כבר את כל תוצאות הבדיקות והאישור לניתוח. שאלה נוספת, מאוד מתקשה לעשות את דיאטת החלבונים ויותר מזה קשה לי מאוד בלי לחם. האם הדיאטה הזאת הכרחית? מאוד קשה לי. ואם כן, איזה תחליפים יכולים לבוא בחשבון. אשמח לתשובות.

שלום רב, אפשר לוותר על ביקור אצל פסיכולוג ודיאטנית אם עשית זאת בצפת. יש חשיבות רבה כמו שציינתי לעשות מעקב אחרי הניתוח לא רק על ידי כירורג אלא גם על ידי דיאטנית ופסיכולוג או עובד/ת סוציאלית. הדיאטה חשובה להצלחת הניתוח וצריך להשתדל במידת האפשר. מה שתצליחי זה בסדר. בהצלחה דר' נסים גרון

07/11/2009 | 15:32 | מאת: קגר

רק'קר'

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר