משהו שקראתי היום אשמח לתגובתך

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/10/2009 | 20:35 | מאת: שרון

ד"ר מצב כתבה מהיום מאתר ה"קריות". אני אמורה לעבור ניתוח בקרוב אצלך. הכתבה הזאת הפחידה אותי עד מאוד. לא הצלחתי להבין כלום ממה שקרה שם,אלא שמדובר בניתוח ראש,על איזה סיבוך מדובר.האם צריך לקחת בחשבון דברים מהסוג הזה? בת 35 הורדמה לפני ניתוח ברמב''ם - ומתה כתב קריות באינטרנט | 15 אוקטובר 2009 22:13 בבית החולים רמב"ם נפטרה היום תושבת הצפון בת 35 במהלך הליך הרדמה לקראת ניתוח בראשה. מדובר בסיבוך נדיר בפעולה שעשרות כמוה נעשות מדי שבוע בבכל בתי החולים. הסיבוך גרם לפגיעה בתפקוד הלב, וניסיונות החייאה שהחלו מייד בחדר הניתוח לא עלו יפה והחולה נפטרה. הרופאים אספו את בני המשפחה והסבירו להם את נסיבות האירוע הטראגי. הנהלת רמב"ם דיווחה על האירוע מיידית למשרד הבריאות. מנהל בית החולים הורה על קיום בדיקה מקיפה של נסיבות האירוע ומוסר את השתתפותו בצער המשפחה.

שלום רב, מדובר במקרה טראגי מצער. אין לי פרטים מה קרה שם אבל ארועים מסוג כזה נדירים מאוד מאוד מאוד. אני חושב שההרדמה הינה דבר בטוח ואין צורך לחשוש. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר