ברק בן אבינועם 9 אשדוד

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/10/2009 | 17:05 | מאת: איריס

לפני 10 שנים עברתי ניתוח קלפסים בקיבה ירדתי כ50 קילו . לאחר שנה התגלה אצלי אבנים בכיס מרה ודרכי מרה עברתי שוב ניתוח עם פתיחת בטן מלאה. לפני כ4 שנים התגלה כיב בקיבה. לפני כשנה וחצי התגלה קושינג שבעיקבותיו עלתי כ60 קילו לפני שנה נותחתי ביותרת המוח להורדת הנדנמה . במשך שנה הצלחתי להוריד 23 קילו לבד עכשיו במשך שלושה חודשים לא מצליחה להוריד בכלל. רוצה לשאול איזה ניתוח מתאים לי עכשיו משקלי 140 ק"ג

שלום רב, כל ניתוח שתעשה יהיה מורכב ביותר וקשה עם פוטנציאל לאחוז גבוה של סיבוכים. אם אתה בכל זאת תרצה לעבור ניתוח לאחר שתשמע מהכירורג על הסיבוכים האפשריים (פגיעה במעיים, דימום, דלף וכו')אז הניתוח שהייתי ממליץ עליו הינו ניתוח מעקף קיבה. עליך כמובן להיות מאוזן לחלוטין מבחינה אנדוקרינית. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר