קדם ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/10/2009 | 14:07 | מאת: איילת

נקבע לי תאריך לניתוח שרוול. יום לפני הניתוח אני אמורה להגיע אל בי"ח בו אנותח לקדם ניתוח. מהו "קדם ניתוח"? מה עושים בו? כמה זמן זה לוקח?(כמה שעות? יום שלם?) בתודה על התייחסותך.

שלום רב, קדם ניתוח שונה ממקום למקום, הוא בדרך כלל פגישה עם מרדים הוא אמור לבדוק אותך ואת הבדיקות שלך ולהסביר על ההרדמה. בדרך כלל לוקחים לך דם לצורך הכנת מנות דם לניתוח, לפעמים גם קבלה רפואית וסיעודית. לא אמור לקחת הרבה זמן. מס, שעות. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר