השמנה כתוצאה מתרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

12/10/2009 | 01:30 | מאת: לולה

שלום רב שמי לולה שם בדוי ומשנת 98 פעם ראשונה שאושפזתי במרמה ובכפייה לאחר אלימות של אבא שלי כנגדי ללא הגנה מהמשטרה בבית חולים נתנו לי אלידול שגרם לי לתופעות לוואי קשות, פרפינן רספרידל דקינט זיפרקסה והכי חשוב מודיקט בזריקה אחת לשבועיים. משנת 98 אושפזתי כ 10 פעמים ומאז עליתי כ 15 קילו היום אני שוקלת כ90 קילו אינני נוטלת את התרופות כי הפסיכיאטרית שטיפלה בי טענה שאין צורך בתרופות ושאני סובלת מהתעללות מצד המערכ הפסיכיאטרית והמשטרתית ושאני באה ממשפחה לא תומכת אך בתי החולים כמובן חשבו אחרת בגלל טעמים אינטרסנטים כמובן בנוסף לכך אני סובלת מבעיות גב וחזה גדול מאד וכבד פעילות המעיים שלי מצויינת אני אוכלת אוכל בריא סוכר חום לחם מלא בשר רזה וירקות מבושלים שותה נס קפה נטול קפאין אני לא יודעת למה אני לא יורדת במשקל ומה לא בסדר איתי חוץ מהשמנה מהתרופות השאלה היא האם זה גזר דין או שיש מה לעשות תודה לולה

שלום לולה, ראשית צר לי על שעברת תקופה כה קשה בחייך. תמיד יש מה לעשות. רצוי להשתתף בקבוצת תמיכה בנושא ולשלב פעילות גופנית מודרכת. הייתי נעזר בדיאטנית בנוסף. אני חושב שעם רצון טוב ותמיכה מתאימה תוכלי להצליח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר