חודש לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/09/2009 | 16:10 | מאת: איציק

שלום וברכה חודש לאחר שרוול, 7 ק"ג פחות. הרגשה כללית טובה אך קיימת עייפות בלתי מוסברת, חוסר תיאבון, ממש מעט מקום בקיבה וכן רגישות גבוהה למוצרי חלב. האם הדבר במסגרת הנורמה?

שלום, עייפות הינה סבירה אחר הניתוח בגלל הסטרס הניתוחי והירידה הדרסטית בכמות המזון. חוסר התאבון הינו חל מהניתוח וממנגנון הירידה במשקל ונובע בירידה בהפרשת הורמון שגורם לתחושת רעב ומופרש מחלק הקיבה שהוצא. גם הרגישות למוצרי חלב אינה חריגה. חשוב להתייעץ עם דיאטנית שמתמצאת בניתוחים האלה כדי לקבל תזונה מאוזנת. חשוב להקפיד על החלבונים ולהעזר באבקת חלבון במידת הצורך וכן לקחת מולטיויטמינים. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר