.....

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/09/2009 | 12:05 | מאת: רחלי

אני בת 20 שוקלת 89 ק"ג והגובה שלי הוא 1.60..אני כן יורדת במשקל וכן עושה כושר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי לי לעשות טבעת,כלומר אולי זה יעזור לי יותר ויבטיח גם שמירה על משקל נמוך..אשמח לקבל תשובה מהירה בנדון.. תודה מראש רחלי..

שלום רב, לפי המשקל והגובה שלך את אינך עומדת בקריטריונים לניתוח הרזייה ולכן אינך יכולה לעשות ניתוח טבעת. אני מציע לך לפנות לשומרי משקל או קבוצת תמיכה כלשהי ולעשות פעילות גופנית. בברכה חג שמח דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר