bellacontour

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/09/2009 | 15:17 | מאת: מיכל

האם השיטה עשויה להיות מסוכנת עבור אישה צעירה ולפגוע בפוריות? האם יש מידע על תופעות רפואיות עתידיות בעקבות השיטה?

שלום רב, אני לא יודע לאיזו שיטה את מתכוונת. אם כוונתך לניתוח הרזייה כמו שירוול קיבה, אז ההשפעה על הפוריות היא רק בכיוון החיובי, כלומר יותר קל להכנס להריון.אין תופעות רפואיות עתידיות, יכול להתפתח חוסר במרכיבי תזונה מסוימים אם לא מקפידים על לקיחת ויטמינים ותוספי מזון.בעיקרון התופעות הרפואיות העתידיות הן הסיבה בגללה אנו עושים את הניתוחים - אחרי הניתוח בריאים הרבה יותר!!! בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר