טיפולי פוריות וניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/09/2009 | 00:39 | מאת: מירי

שלום דר', אני בת 35, כרגע בטיפולי פוריות IUI בעקבות אי פריון משני, כנראה בעקבות השמנה, אני שוקלת לעבור ניתוח שרוול.רציתי לדעת כמה זמן אחרי הניתוח אפשר להמשיך את הטיפולים, (אני רוצה להתקדם לIVF ) והאם ניתוח כזה יכול לפתור לי את בעיית הפוריות. דרך אגב הBMI שלי הוא 45 תודה

שלום מירי, ניתוח שרוול וההרזייה בעקבותיו יכולים לשפר את הסיכוי שלך להכנס להריון. לאחר הניתוח ממליצים לא להכנס להריון משך כשנה. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר