ערך tsh גבוה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/08/2009 | 21:00 | מאת: or

שלום, אני מיועדת לניתוח שרוול ב30.9 (באסותא, )הbmi שלי הוא 40.4. בבדיקות הדם ניתקלתי בבעיה, ה-tsh שלי יצא 12.12, מחלת ההשימוטו אינה מטופלת ע"י כדורים ולפני כחודשיים כאשר נבדקתי הtsh יצא 3.5 בערך. הכירורג שלי אמר שלא ינתח לפי הבדיקות ו"כל עוד אפשר לטפל בהשמנה שלי בכדורים, דיאטה ,כושר וקצת כוח רצון עדיף להשאיר את הניתוח לאנשים שזקוקים לו יותר", אני איני מסכימה עם דעתו, אם הייתי יכולה לרדת את 55 ק"ג עודף המשקל שלי בעזרת כושר ודיאטה לא הייתי מגיעה למשרדו, הירידה בעזרת הכדורים לא תהיה מספיק דרסטית ובטח לא תידע בבעית הזלילות וכמות האוכל אותה אני אוכלת בארוחה ,מאוד נעלבתי. אני בעצם מבקשת ממך חוות דעת, האם אתה מסכים עם דעתו או שיש כירורגים שמבינים לליבי וינתחו אותי? תודה רבה

שלום רב, אני מסכים עם הכירורג שצריך לטפל בבעיה של ה TSH לפני הניתוח. את צריכה להגיע לניתוח בצורה מאוזנת. הכי טוב הוא לגשת ולהתייעץ עם אנדוקרינולוג. במידה ותגיעי עם ייעוץ מאנדוקרינולוג שמאשר את הניתוח ותיפקוד הבלוטה תקין אין לי או לכירורגים אחרים בעייה לנתח אותך. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר