דיאטה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/08/2009 | 21:12 | מאת: איה

ד"ר גרון, שלום רב.פגשתי מספר נשים שעברו על ידך ניתוח בהצלחה מרובה.בגלל גילי - אני בת 58 - אני לא מעיזה.אבל כולן סיפרו על דיאטה שננת להן לפני ניתוח. האם אוכל לקבל אותה?

שלום איה הדיאטה שהנשים קיבלו לפני הניתוח הינה דיאטה לא מאוזנת שמתאימה לתקופה קצרה בלבד לשבועיים שלפני הניתוח. הגיל שלך אינו מהווה סיבה לא לנתח. אם את עומדת בקריטריונים לניתוח גם בגילך את תחווי שינויים משמעותיים בחייך לאחר הניתוח שיעשו אותך בריאה יותר ותשפר את איכות חייך בהרבה. ממליץ לבוא ולשמוע. בברכה דר' נסים גרון

20/08/2009 | 09:16 | מאת: חיה

איה שלום. אני בת 60. עברתי לפני כחודש וחצי ניתוח שרוול. הניתוח עבר בקלות ובהצלחה ואני מרגישה מצויין. הורדתי 16 ק"ג (נכון להיום). לפני הניתוח סבלתי מסכרת סוג 2 שכמעט נעלמה לחלוטין. הורדתי יותר ממחצית הכדורים ללחץ דם, ואני עולה על מסלול חיים חדש, גם בגיל 60. כשאצא לפנסיה, אוכל לעשות חיים...

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר