ניתוח פרטי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

31/07/2009 | 10:00 | מאת: ליאת

מדד ה-BMI שלי הינו 35. יש לי לחץ-דם של 140/90 רמות הכולסטרול שלי בנורמה אך נושקות לגבול העליון. אין לי סכרת אך אני סובלת רבות מהזעה ומנחירות בלילה. לפי קריטריוני קופת- החולים שלי (מכבי) והביטוח הפרטי שלי, אינני עומדת בקריטריונים לניתוח על חשבונם. האם יש דרך לבצע את הניצוח באופן פרטי וכמה בערך הוא עולה? תודה רבה מראש וסופ"ש נעים, ליאת

שלום ליאת, גם בניתוח פרטי צריך לעבוד לפי הקריטריונים של משרד הבריאות. את נמצאת בגבול. אם תביאי מכתב מרופא משפחה שמציין שיש לך יתר לחץ דם. ואולי לעשות מעבדת שינה ולראות אם יש דום נשימה בשינה ולבוא אליי עם התוצאות אז אפשר להתגמש ולנתח. הניתוחים יקרים מאוד ויכול להגיע באסותא חיפה לכ 70,000 ש"ח כולל הכל. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר