7 חדשים לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/07/2009 | 18:24 | מאת: דליה

עברתי ניתוח שירוול קיבה לפני 7 חדשים. הניתוח בוצע ע"י דר' גירון. ההחלמה היתה מהירה וקלה יחסית. מאז הניתוח השלתי מעלי 32 ק"ג, לפני הניתוח הורדתי 18 ק"ג, סה"כ הפחתתי ממשקלי בשנה האחרונה 50! ק"ג, שק מלט. אני אוכלת כל דבר ללא הגבלה בסוגי המזונות רק בכמויות. למדתי לאכול ירק עם כל דבר, לאכול לאט ומעט וללעוס היטב. מיותר לציין שהחלפתי את כל ה"גרדרובה" כולל חזיות ותחתונים וזה כיף אדיר!!!!!מודה מקרב לב לדר' גירון ודר' חזןעל העזרה והסימפטיה הרבה.מבחינתי יום הניתוח הוא יום הולדתי החדש.

שלום דליה ותודה רבה על העידכון. אני שמח בשמחתך ומקווה שתמשיכי להנות מתוצאות הניתוח ותיהי בריאה ומאושרת. כל טוב דר' נסים גרון

17/08/2009 | 18:52 | מאת: yogev

אני עשיתי נתןח שרוול לפני 2.5 שנים ירדתי מ 150 ל 111 ועליתי ל 123 צריך להזהר תחושת הרעב חזרה לי אני אוכל מעט ועדין צריך לשמור אני לא נוגע במתוקים או שתיה מתוקה לא בעוגות אבל למרות הכל יש עליה בדיקות הדם שלי תקינות ה BMI שלי 32 גובהי 196 סמ אז לא לכולם מצליח בנוסף אני שוחה יום יום 1 קמ חתירה .

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר