קטטר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/06/2009 | 18:47 | מאת: חן

אני עומדת להתנתח ניתוח שרוול בעוד כשבוע. היות ואני צריכה לתת שתן בדחיפות כל שעתיים עד שלש, שאלתי היא, אם צריך קטטר? האם הצום שנמצאים בו לפני הניתוח, מאריך את מספר השעות שבצורך לתת שתן? כמה זמן לאחר הניתוח ניתן לרדת מהמיטה? תודה

שלום חן, יש כאלה שמכניסים קטטר לפני הניתוח ומשאירים ל24 שעות. אני לא נוהג להכניס קטטר למטופלים שלי לפני ניתוח שירוול קיבה אלא אם יש התוויה מיוחדת לכך. אפשר לרדת מספר שעות אחרי הניתוח כאשר ערים לגמרי. אם קשה לרדת אפשר להשתמש בסיר. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר