סוג המחט

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/06/2009 | 16:58 | מאת: יוסף

האם משתמשים בסוג מחט מיוחדת לניפוח הטבעת והאם זה נל כך מסובך למצוא את מקום הפורט שאי אפשר לקבל את השירות אצל רופא אחר תודה

שלום רב, בדרך כלל משתמשים במחט מיוחדת אבל אפשר להשתמש גם במחט רגילה. אין קשר למקום הפורט ומתן שרות. הרבה רופאים לא מוכנים לתת שרות למטופל של רופא אחר ( שלא בצדק לפי דעתי). יש מיקומים של פורט שיותר קל לזהותם. בברכה דר' נסים גרון

24/06/2009 | 20:56 | מאת: יוסף

תודה על התשובה ואשמח אם תוכל לענות לי האם יש הבדל בין הסגירה לפתיחה מבחינה טכנית אנא פרט במידת האפשר והאם תוכל להפנות לספר שמפרט יותר תודה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר