"תיקון" טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/06/2009 | 10:12 | מאת: אני

ד"ר יקר שלום, הייתי אצלך בחודש אפריל לניפוח הטבעת ולצערי לא היה ניתן לנפח עכב "הסתובבות" הטבעת. מאז אני נלחמת לא להשמין עושה דיאטה הליכות ומודה שזה קשה לי מאוד. אין מה שיחסום ועד שפתאום לאחר שנים אנייכולה לאכול רגיל זה עושה חשק לעוד ועוד. הגעתי למסקנה שאין בררה ואני אצטרך לעשות את התיקון (הידוק הטבעת). אודה לך אם תוכל במעט להסביר לי על התהליך.מה בדיוק עושים? האם זה בהרדמה כללית? האם זה מתבצע בחדר ניתוח? האם ניתן לעשות זאת באופן פרטי? שיהיה לך יום טוב, אני

שלום רב, אם מדובר רק בסיבוב הטבעת ולא בניתוק שלה אז ניתן לעשות ניתוח בהרדמה מקומית דרך אישפוז יום בחדר ניתוח.במידה והטבעת התנתקה יש צורך בהרדמה כללית. זה כמובן יכול גם להעשות באופן פרטי. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר