המלצה על רופאים לניתוח הצרת קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

12/06/2007 | 20:27 | מאת: אילן מזרחי

ברצוני לדעת על רופאים המנתחים ניתוחי הצרת קיבה או איכן ניתן לקבל זאת. ניתן לשלוח לי דאר אל'. הנני מבוטח של מכבי זהב תודה אילן

15/06/2007 | 15:46 | מאת: שרון

כדאי לך לפנות לפורום קיצורי קיבה של תפוז שם יושבים אלה שנותחו על ידי רופאים שונים ויוכלו להמליץ לך. מה גם שמנהל הפורום מכיר את רוב המנתחים ויוכל לתת לך רשימה מפורטת. למידע על ניתוחים --- אתר מלב"י. מומלץ וכדאי

18/06/2007 | 11:06 | מאת: meital

שלום, אני נותחתי אצל רופא (בין הטובים ביותר בתחום הכירורגיה של הצרת קיבה) שמו ד"ר אבינוח (אליעזר). הוא מצויין!!!!! לטיפולך... אם תרצה, אני אוכל להעביר לך את הנייד שלו. בהצלחה! מיטל

29/07/2007 | 18:29 | מאת: אירה

נותחתי לפני שבועיים וחצי התיאבון שלי כמו שהיה זה נורמלי?

שלום אילן, יש הרבה מנתחים בארץ שעוסקים בתחום הכירורגיה להרזיה. יש היום 3 סוגי ניתוחים עיקרים: טבעת, שירוול ומעקף קיבה. רוב המנתחים עושים ניתוחי טבעת. מעט את שאר הניתוחים שהינם מורכבים יותר. בצפון אני עובד עם מכבי וניתן לפנות למרפאה באסותא לב המפרץ לקבלת פרטים (048810621). במרכז הארץ אתה צריך לבדוק בספר הקופה או להתייעץ עם מי שמכיר. בהצלחה. דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר