המלצה על מנתחים באיזור הצפון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/01/2009 | 22:31 | מאת: ענת

שלום, אני רוצה לעשות ניתוח טבעת, בדקתי, אני עומדת בקריטריונים. מה התהליך? איך לבחור מנתח? האם יש המלצות על מנתחים טובים? אני מאיזור חיפה, מבוטחת במכבי, לרבות ביטוח משלים. הייתי אצל רופאת משפחה היא לא ידעה להמליץ על כירורג. תודה

שלום ענת, אני לא אובייקטיבי כמובן אבל אני ממליץ על עצמי. אני מומחה לניתוחי הרזייה ואני עובד במכבי ומנתח באסותא חיפה. ניתן להגיע אליי כל יום שלישי אחר הצוהריים באסותא חיפה. טלפון לקביעת תור 048810663/4 אני כמובן הסביר לך על כל הניתוחים הקיימים ולגבי התהליך כולו. הייעוץ אינו מחייב אותך. בברכה דר' נסים גרון

24/01/2009 | 13:00 | מאת: מנותחת

אני גם ממליצה על ד"ר גרון. הוא ניתח אותי בניתוח שרוול והתוצאה מדהימה- אני ארבעה חודשים וקצת אחרי הניתוח, ו-27 ק"ג פחות. לא יכולתי לבקש יותר.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר